Начало » Общност » Николай Костадинов: Честит празник уважаеми съкварталци!

Николай Костадинов: Честит празник уважаеми съкварталци!

Днес своя празник отбелязва район „Владислав Варненчик“. По традиция празника се отбелязва с шествие по централния булевард и хоро пред читалището, но тази година заради пандемията на COVID-19, няма да се осъществи.

Ето какво написа кметът на район „Владислав Варненчик“ Николай Костадинов:

Днес Район „Вл. Варненчик“ отбелязва своя празник! Ден, в който църквата почита Светите равноапостоли Константин и Елена, а също е и ден на нестинарите !
Да празнуваме заедно и въпреки обстоятелствата, пред които сме изправени и макар , че не е по традиционния за нас начин, нека запазим тържествеността на духа си!
Пожелавам Ви здраве, мир и благополучие! Имайте вяра в себе си и в доброто, което предстои! Посявайте семенцата на любовта и уважението в сърцата на нашето бъдеще – нашите деца! Бъдете непреклонни пред трудностите, пред които се изправяте и смело вървете напред!
Благодаря Ви за подкрепата, за неуморния граждански дълг, който проявявате, за това че всеки един от Вас дава своя принос за изграждането и развитието на квартала ни, защото само обединени и заедно ще го направим по-чист, по-цветен, по-приветлив и безопасен за живеене.
Честито на всички именици!
Носете с гордост имената си, бъдете здрави и благословени!
Честит празник!

 
banner
banner
Budnavarna