Начало » Хайлайф » Андреа: Кубрат купуваше имоти с любовниците си

Андреа: Кубрат купуваше имоти с любовниците си

Сагата Андреа-Кубрат Пулев продължава с пълна сила! Фолк звездата сподели в профила си във Фейсбук снимка на документ за покупко-продажба на имот в София, закупен от бившата й половинка. Андреа поясни, че боксьора е закупил апартамента заедно с една от любовниците си през 2019 г. „Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата…си купуваше имоти с любовниците си…бащата на това момиче знаеше ли, бе?!“, написа Андреа. По-късно обаче изпълнителката изтри публикацията от профила си.

Розали Костадинова Петрова е името на любовницата на Пулев, с която спортиста е кръшкал години наред. В Търговския регистър въпросното лице има фирма на свое име – „Родекс Естейтс“, която се занимава с недвижими имоти.

Пулев увещавал Розали да се оженят и да си имат деца и затова закупил въпросния имот, разказват приближени до тайната двойка. В същото време Кобрата говорел на певицата, че иска да се оженят и да си имат деца. Приказката обаче така и не се случила. Тези дни певицата направи и един доста неприличен жест, който май е откровен „по-здрав“ за г-н Пулев.

Изпълнителката на „Късай етикета“ публикува кратко видео, в което се разхожда по столичната улица „Съборна“, като в един момент вдига рязко късата шотландска поличка и дупето й лъсва по сини прашки. Случката се разиграва на яко черно парче, което било сред любимите на екс-влюбената двойка. Блондинката изкопирала посланието към спортиста от популярна чернокожа гърла, разясняват приближени до Теодора Андреева, както са истинските имена на певицата и бивш модел.

 
banner
banner
Budnavarna