Начало » Спорт » Спартак Варна поднови тренировки

Спартак Варна поднови тренировки

Представителният отбор на Спартак (Варна) поднови тренировки след 60 дни пауза заради пандемията, стана ясно от информация на официалната страница на клуба във фейсбук.

За първото занимание старши-треньорът изведе на терена в местност Батова 22 души, които тренираха в групи, спазвайки разпоредбите на РЗИ.

Новите попълнения при “соколите” са Тугай Неджет и Емре Севим, а на проби са Ивелин Кузманов и Кристиян Калчев. В подготовката се включиха и шестима юноши на клуба – Георги Дичев, Мартин Янакиев, Велислав Боев, Алеко Димитров, Тодор Кулев и Цветомир Иванов. От чужденците тук е руснакът Святослав Вател, а Джеричио Валантайн и Лионел Самба ще се присъединят през юни.

Ето и футболистите, които тренираха днес: Янаки Смирнов
Венцислав Гурков, Кристиан Върбанов, Ивелин Ангелов
Тугай Неджет, Емре Севим, Георги Ставрев
Християн Славов, Ивайло Русев, Стефан Иванов, Ибрям Ибрахим
Ивелин Кузманов, Кристиян Калчев, Георги Дичев, Мартин Янакиев, Велислав Боев, Алеко Димитров, Тодор Кулев, Цветомир Иванов, Святослав Вател, Мирослав Георгиев,
Николай Томов.

Отборът ще тренира всеки ден, като са планирани и двуразови занимания. На тренировката днес присъстваха и всички треньори от академията.

Междувременно семейството на Спартак Варна се увеличи с още един малък “сокол”, след като членът на УС на клуба Красимир Кузманов стана баща на момченце.

ФК Спартак Варна честити на щастливото семейство и поздравява Краси, неговата съпруга Мария и прелестната им дъщеричка, вече кака, за прекрасния дар! Нека малкият Райън расте здрав и носи само усмивки и поводи за гордост.

 
banner
banner
Budnavarna