Начало » Интересно » Хороскоп – 18 май 2020

Хороскоп – 18 май 2020

снимка: Будна Варна

В понеделник ще започнете седмицата с един по-оптимистичен поглед върху бъдещето си

Ще имате достатъчно ентусиазъм да се ангажирате с най-различни неща, които заемат важно място във вашите планове. Днес ще имате благоприятно време за финансовите си дела, а младите мъже могат да бъдат изненадани от парични приходи или предложение за допълнителен (по-висок) доход. В емоционален план ще ви се наложи да положите по-голям самоконтрол върху чувствата, желанията и капризите си, особено в любовните ви отношения. Ако партньора ви проявява ревност към вас, това е знак да размислите относно вашето или неговото (нейното) поведение. Мъжете над 35 години ще бъдат изненадани от неочаквани неприятности, но те ще преминат бързо.

Понеделник вещае интересно събитие свързано с момиче или с млада жена, което може всъщност да бъде начало на нов етап от нейния живот.

Овен

През този ден не разчитайте на случайността. Всичко ще се случи по най-добрия начин, но само благодарение на вашите лични усилия.

Телец

Днес ще може да се похвалите със сериозна печалба. Не е задължително да става въпрос за материална такава.

Близнаци

Днес не задържайте притесненията в себе си. Намерете начин да поговорите с приятел, поне малко ще ви олекне.

Рак

През този ден може да ви налегне тъга. Струва ви се, че животът тече прекалено бързо. Не че това не е така, но меланхолията няма да подобри нещата.

Лъв

Денят няма да е от най-лесните. Бъдете внимателни към здравето си. Ако сутринта не се чувствате добре останете вкъщи.

Дева

През този ден ви очакват някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни.

Везни

Днес ще ви се наложи да положите доста усилия, но в крайна сметка всичко ще има положителен край. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви.

Скорпион

Днес е ден, в който може да зарадвате близките си с подаръци. Ще имате блестящи идеи, така че не се скъпете.

Стрелец

Очаква ви наситен ден в работата. Пазете се от грешки и недоразумения. Най-добре не се осланяйте на чужда помощ, така поне ще знаете, че грешките са си ваши.

Козирог

Денят ще бъде напрегнат, но наситен с полезни за вас събития. Може да срещнете хора, с които отдавна сте загубили връзка.

Водолей

Днес ви предстои отговорен разговор или среща, свързани с родителите на вашата половинка. Ако отдавна отлагате това събитие, няма накъде повече да бягате.

Риби

Планирайте важните неща за изпълнение в първата част от деня. Партньорските отношения и съвместната работа ще бъдат изключително плодотворни.

 
banner
banner
Budnavarna