Начало » Интересно » Хороскоп – 17 май 2020

Хороскоп – 17 май 2020

снимка: Будна Варна

В неделя ще сте като цяло много стабилни и уверени в това, което планирате да се ангажирате

Това ще бъде благоприятно време за работа свързана с ремонти, строителство, стопанство (земеделие или животновъдство) и др. Влагайки амбиция и практичност в действията си, днес може да дръпнете много напред в развитието на вашите планове. Днес може да получите интересни новини свързани с ваша предишна работа или бивши колеги. Събитие в семейството ще бъде повод за радост или оптимизъм. Това може да има връзка с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Комуникацията с хора родени под водните и въздушни зодиакални знаци ще бъде по-емоционална и това може да предизвика недоразумения или лесна обидчивост.

Някои от вас ще се натъжат от неприятна новина свързана със здравето или с житейска раздяла с човек, който живее в друго населено място.

Овен

За нови начала времето не е съвсем подходящо. Може да се наложи да влезете в спор, за да защитите вашите интереси. В общуването бъдете сдържани, не забравяйте за дипломацията и се опитайте да разберете гледната точка на другия човек.

Телец

Избягвайте стресови ситуации и не участвайте в семейни дискусии. В идеалния случай посветете деня на подобрения на дома. Ако искате да разнообразите живота си, проявете креативност.

Близнаци

Планетите са се разположили благоприятно и този ден няма да донесе проблеми и сътресения. Но бдете предпазливи – някои приятели завиждат на късмета ви. Не афиширайте плановете си и споделяйте тайни само с надеждни хора.

Рак

За вас ще са характерни внезапни промени в настроението. Трябва да се научите да постигате хармония със себе си и с външния свят. Не се препоръчва да оставате в уединение днешният ден.

Лъв

Отделете малко повече усилия днес, за да пощадите нервите на другите с капризите си. Вие сте естествено доминиращи, но не е нужно постоянно да показвате колко сте силни. Мирът в любовта ще ви вдъхнови да направите нещо добро за партньора си.

Дева

Денят не предразполага към излишна активност. Занимавайте се само с текущите и належащи дела и внимавайте да няма преразход на енергия. Но ако имате възможност да отидете на кратко пътуване, не отлагайте, това ще ви се отрази много добре.

Везни

Ще се изкушите да избягате от всекидневието. Отделете време за добра почивка и се поглезете с нещо приятно, нещо, което е само за вас. Ще имате възможност за душевна релаксация.

Скорпион

Това не е подходящият момент за започване на нови проекти, защото вие бързате и можете да съсипете всичко с нетърпението си. Многообещаващ ден за любов, когато е възможна интересна романтична среща.

Стрелец

Ще имате горещо желание да внесете елементи на нещо ново в домашната атмосфера, да украсите дома си. С любимите хора днес ще е по-лесно да намерите компромисни решения и да постигнете нужното разбирателство.

Козирог

Вие сте пълни с енергия и решителност. Ще имате желание да демонстрирате своята оригиналност, да изненадате другите с нещо нестандартно. В общуването с партньора си можете да реагирате на думите му твърде емоционално. Не се палете толкова.

Водолей

Вие сте разумни и практични, вземате решения бързо и отговорно подхождате към всеки въпрос. Бъдете фокусирани върху плановете си и ревниво пазете идеите си. Някой ще иска да ви постави в ъгъла, не му позволявайте.

Риби

Стойте далеч от лошите хора. Ще бъдете емоционално уязвими и ще виждате нещата или в черно, или в бяло. Не обсъждайте личният си живот с приятели. Може да получите подвеждащ съвет, който повече да ви навреди.

 
banner
banner
Budnavarna