Начало » Хайлайф » Ирена Милянкова раздели 6-те си деца, отглежда ги дистанционно (снимка)

Ирена Милянкова раздели 6-те си деца, отглежда ги дистанционно (снимка)

Многодетната майка Ирена Милянкова, която е родила шест деца от 1 до 18-годишна възраст, не смогва с отглеждането им по време на извънредната ситуация.

За да може да се справи, тя е изпратила двете най-големи хлапета при баща им Росен Чолов, призна тя в тв интервю. При скандалния бизнесмен са заживели 18-годишната Мелани-Роуз и по-малкия й брат Уилям. Ученичката в 12 клас се подготвяла за матури и Милянкова се притеснявала как ще се справи заради дистанционното обучение на всички ученици в момента.

Ситуацията с многобройната челяд на Ирена се усложнявала покрай обучението по интернет на малчуганите заради втория развод на бившия модел. Наскоро 34-годишната Ирена се раздели с бащата на най-малките си две деца Никола Чолаков и останала съвсем сама с тях. Според мълвата брокерът на недвижими имоти я зарязал заради по-млада красавица. Помощ в отглеждането на децата понякога оказвала и по-голямата й сестра Елица, която също живее в столицата, но самата тя е майка на 3 деца и нямала много свободно време. Затова от Разград пристигнала майката на сестрите Милянкови, която е учителка. Въпреки че живее отделно от някои от децата си, Ирена следяла отблизо какво се случва в ежедневието им. Многодетната майка им помагала за домашните и заедно учели уроците им, пише „Уикенд“.

 
banner
banner
Budnavarna