Начало » Девня » Местната власт и бизнесът в Девня организират мащабна дарителска акция

Местната власт и бизнесът в Девня организират мащабна дарителска акция

Местната власт и бизнесът в Девня подготвят мащабна дарителска кампания в подкрепа на семействата, изпаднали в тежко социално положение заради коронавируса и съпътстващата го икономическа криза.

Кметът Свилен Шитов, заметник-кметът Донка Йорданова и секретарят на Община Девня Елка Драгулева ще предоставят безвъзмездно месечните си трудови възнаграждения за целите на кампанията. Същото са декларирали, че ще сторят и всички общински съветници с изключение на един. Парични средства за хуманитарната акция ще дарят и индустриалните гиганти – „Агрополихим“, „Девня цимент“, „Солвей соди“; фирма БКС и др.

„В момента кампанията е в процес на организация. Идеята е със събраните средства да закупим пакети с дълготрайни хранителни продукти, които ще раздадем на засегнатите от кризата семейства и граждани. Когато стиковаме нещата до последен детайл, ще съобщим повече подробности. Уверяваме Ви, че нито един гражданин в нужда няма да бъде пренебрегнат от помощта“, заявиха от местната власт.

Всеки, който иска да се включи в благотворителната кампания на Община Девня, може да преведе средства по следната дарителска сметка.

 
banner
banner
Петя Митева