Начало » Общност » Стриптизьорки останаха без работа заради вируса, доставят храна голи по домовете (ВИДЕО/СНИМКИ)

Стриптизьорки останаха без работа заради вируса, доставят храна голи по домовете (ВИДЕО/СНИМКИ)

Времената са трудни и извънредното положение промени доста аспекти на живота ни. Така например заведенията са затворени и да хапнем навън е невъзможно. Затова пък услугите за доставка на храна по дома са в своя разцвет и можем да си поръчаме храна от любимо заведение.

А в любимо заведение със сигурност се е превърнал Boober-Eats, макар че става въпрос за услуга в САЩ и по-точно щата Орегон и Портланд. Става въпрос за стриптизьорки, които доставят храна на хората във време, в което в баровете, където по принцип работят, няма клиенти, работа, а на някои места са и затворени. Вижте в канала „Social Virals“ във vbox7:

Дамите носят храната по оскъдно облекло, само с къси панталонки и лепенки на гърдите. Всъщност идеята възникнала като шега, но бързо се харесала от потенциални клиенти и момичетата решили да пробват.

Стриптизьорките доставят храна от заведение, което предлага всякакви традиционни за САЩ храни, както и безалкохолни напитки. Клиентите трябва да разгледат менюто онлайн и да поръчат по телефон желаната от тях храна.

Момичетата носят храната на адрес, танцуват за няколко секунди и напускат клиента. Разбира се, всичко това се прави при спазване на разумна дистанция.

 

 
banner
banner
Петя Митева