Начало » Аврен » Община Аврен спазва изискванията на Националния кризисен щаб

Община Аврен спазва изискванията на Националния кризисен щаб

Няма заболели от коронавирус на територията на община Аврен. Има няколко души, които са се върнали от чужбина и са предупредени да спазват задължителната карантина от 14-дневен срок като към този момент го правят. Това заяви за Медийна група „Черно море“ кметът на община Аврен Емануил Манолов.

Общинската администрация, кметовете и кметските наместници продължават своята дейност. Редукция на транспорта на територията на общината няма. „Има редукция само по линията Садово-Аврен-Варна. Един от превозвачите се е отказал поради намаления брой клиенти и съответно липсата на печалба. Пуснал е предизвестие както по закон. Няма никакви проблеми с транспорта“ – добави кметът.

По негови думи от община Аврен се съобразяват с всичко, което са изискали от Националния кризисен щаб. „Съобразяваме се с всичко, което щабът е разпоредил и го изпълняваме стриктно. Съответно ще препоръчаме след 9 часа да няма струпване на хора, особено на младежи. Трябва да се спазва отстояването така както е по закон“ – допълни Емануил Манолов.

Андрей Андреев, Черно море

 
banner
banner
Budnavarna