Начало » Хайлайф » Дара Екимова разплаква с балада посветена на баща й (видео)

Дара Екимова разплаква с балада посветена на баща й (видео)

Трогателната песен е дело на самата Дара и музиканта Преслав АтанасовПресли. Решението им да създадат балада ги отвежда в студиото, където за 20 минути талантливата певица написва текста, а Пресли композира музиката. В записите се включва и възпитаникът на НМУЛюбомир Пипков Еви Младенов, изсвирвайки нежната музика на пиано.

Отдавна исках  да напиша балада на български, в която да изразя цялата си болка от загубата на баща ми.  Благодарна съм за всяка секунда, споделена с него и в същото време много ми липсва. Докато разглеждах архивните ни кадри, заснети  в годините ни заедноосъзнах колко много въпроси имам към него и колко неща искам да му кажа. Така се роди и идеята за видео-клипа.Тази песен е най-истинската, която съм писала досега. Тя е абсолютната илюстрация на сърцето ми.
Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се смея и да плача едновременно. Песен, която ще слушам вечно. Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, понякога тъжна, искрена и обичана.
Написах тази песен със сълзи в очите си, но със спокойствие в душата си, защото той ме пази. Записах тази песен с треперещ глас, но с много любов. С много истина.
Посвещавам тази песен на човека, който си тръгна, но винаги ще ме чака някъде. Посвещавам тази песен на хората, които са загубили някого, но усещат закрилата и подкрепата му. Посвещавам тази песен на хората, които имат нужда от любов и разбиране. Посвещавам тази песен на хората с разбити сърца. На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази песен на теб! – споделя Дара Екимова в профила си в социалните мрежи.

За един ден екипът се събира и реализира видеото към песента „За теб”. Зад камерата застава талантливиятрежисьор Павлин ИвановБашмоушън. Миксът е дело на Димитър Ганчев, а с мастеринга се заема Дейв Къч, The Mastering Palace, работил с Графа, Михаела Филева и Любо Киров. Клипът е заснет в Red Panda Studio.

2020 започна с летящ старт за Дара Екимова. Благодарение на изключителния успех на хита Sagapao и песните, които реализира през 2019-а, младата певица бе отличена с Награда за дебют от престижните 359 HIP HOP AWARDS.

Записите на „За теб” и реализацията на клипа Дара Екимова редува със снимките и ангажиментите в най-актуалния уеб сериал „Аз съм Изи“. Тийн-поредицата е дело на продуцентската компания 7Talents, която стои зад хитовите продукции „Не така, брат“ и „Следвай ме“. Тази пролет във Vbox7.com сериалът ще предложи история за приятелства, любов, предателства и отмъщение. Продукцията събира на едно място популярни любимци на тийнейджърите. Талантливата певица влиза в сериала с ролята на Криста, най-добрата приятелка на главната героиня. Тъй като целия живот на Дара до момента е бил обвързан с музика, тя взима решението да покаже една нова страна на артиста в себе си в „Аз съм Изи“.Излъчването на сериала е през април, а клипът на „За теб” вече е в YouTube канала на Дара Екимова 

https://www.youtube.com/watch?v=QBov9fP25uw

 
banner
banner
Петя Митева