Начало » Политика » Варненци оценяват кметът на район „Младост“ Христо Христов

Варненци оценяват кметът на район „Младост“ Христо Христов

Последните няколко дни разпитахме живущите във варненският район „Младост“, как се справя кмета им през последната година. Отговорите ни дадоха граждани в различна възрастова граница, като изказаха плюсове и минуси на г-н Христо Христов.

Как се справи г-н Христо Христов през изминалата 2019 година, като кмет на район „Младост“?

Никола Трендафилов на 24 години – студент
Много съм доволен от нашият кмет, асфалтираха някой улици, които не бяха бутани от началото на демокрацията. Да продължава в същият дух и да ни е жив и здрав.
Оценка 10

Диана Кателиева на 38 години – инспектор
Смятам, че се справя много добре с ремонтните дейности и озеленяването в района.
Оценка 9

Весела Найденова на 31 години – учителка
Все повече се вижда, че се прави нещо и за нашият район. Надявам се скоро да наблегнат и на детските площадки, както го направиха с училищата в трите квартала на района.
Оценка 8

Лиляна Иванова на 24 години – майка
След божественият парк който краси квартал Младост, сега и ние във Възраждане можем да се гордеем с такъв. Района подтиква все повече млади семейства да търсят апартаменти тук, определено квартал Младост е на младите.
Оценка 9

Тодор Сираков на 68 – пенсионер
Инфраструктурата в квартала се промени към по-добро, нови тротоари и пътища. От 4 години съм пенсионер и с удоволствие се разхождам в квартала.
Оценка 7

Найден Георгиев на 22 години – монтьор
Като човек който се занимава с ремонт на автомобили, първо гледам пътищата, а те в Трошево са под всякаква критика. Г-н Христов, оправете пътищата, всеки кара автомобил и минава през дупките в квартала.
Оценка 3

Гери Кирова на 15 години – ученичка
Все повече училища вече са достъпни за учениците и след учебните занятия, имаме си прекрасен мол и паркове, младост си е номер 1.
Оценка 10

 
banner
banner
Budnavarna