Начало » Девня » Наръгаха затворник след изнасилване

Наръгаха затворник след изнасилване

снимка: Будна Варна

Младеж е бил намушкан многократно с нож след изнасилването в Девня, съобщиха наши източници. Знае се, че наръганият е девненец, който е лишен от свобода за грабеж, но е бил пуснат от затвора в отпуск, изтичащ днес.

Неговите инициали са К.Б., но нямаме потвърждение дали той е соченият за извършител на изнасилването в бившия техникум по химия.

Както “Девня – древна и модерна” вече информира, в двора на изоставената сграда тази сутрин, редом до полицаите, разследващи изнасилването, е бил забелязан и човек с окървавено лице. По неофициална информация това е бил непълнолетен девненец, който е наръгал затворника и е участвал в следствен експеримент. Не се знае какво е състоянието на пострадалия К.Б. и дали изобщо е между живите.

По информация на “Девня – древна и модерна”, снощи компания младежи е нахлула в изоставената сграда, за да празнува рожден ден. В какво състояние са били купонджиите, как се е стигнало до изнасилването на момичето от Провадия и защо другите не са се опитали да предотвратят престъплението – засега може само да се гадае.

От МВР и прокуратурата отказват всякаква информация по случая с мотива, че процесуално-следствените действия все още не са приключили.

 
banner
banner
Budnavarna