Начало » Събития » Елица Тодорова и Васко Кръпката ще ни радват с музика на Пролетен фестивал 2020

Елица Тодорова и Васко Кръпката ще ни радват с музика на Пролетен фестивал 2020

С много звук и настроение ще посрещнем топлите дни във Варна. Новото издание на Пролетен Фестивал 2020 ще забавлява жители и гости на града в дните от 18-ти до 24-ти март – в парка на жк. Владиславово. Отпразнуването на свежия сезон ще бъде цветно и изпълнено с музика и изненади за малки и големи.

За доброто настроение на всички посетители на фестивала ще се погрижат някои от най-обичаните български изпълнители. Музикалната програма в рамките на събитието ще бъде изпъстрена с разнообразни изпълнения и обещава да бъде много звездна и зареждаща с настроение.

Ето и какво можем да очакваме на сцената на Пролетен Фестивал 2020:

18.03 – хоротека с DJ Joy

19.03 – Ретро парти с DJ Mitakis

20.03 – Монти и Петя Алекса

21.03 – Елица Тодорова

22.03 – Васко Кръпката

23.03 – Bon Jovi Tribute

24.03 – Deep Purple & Whitesnake Tribute

Празничната атмосфера на фестивала във Варна ще бъде допълнена от танцови изпълнения, страхотна street food зона с апетитни предложения за всеки вкус, напитки, лунапарк, томболи и игри с награди, щандове с ръчно изработени творби и сувенири, зона за отдих и много изненади. Водещ на събитието ще бъде любимият на всички МОНТИ.

Повече информация за Пролетен Фестивал 2020 можете да откриете на фейсбук страницата на фестивала и в обявеното събитие.

Събитието се реализира със съдействието на район Владислав Варненчик.

 
banner
banner
Петя Митева