Начало » Хайлайф » Чалга певица тайно записала гол любовник и после го изнудвала за кеш?

Чалга певица тайно записала гол любовник и после го изнудвала за кеш?

Чалгаджийката Татяна със сигурност не блести с певчески талант, но може да се похвали с други умения, които мнозина ще отнесат към категории като липса на морал и низки страсти.

В пловдивския хайлайф още разнасят случка от любовния живот на Татяна с поредния й любовник. Достолепен бизнесмен на солидна възраст от града под тепетата бил пленен от чара на застаряващата фитнес маниачка. Разбира се, по всички правила на класическия сценарий чичкото бил женен и с деца. Татяна го дарявала с ласки, но не заради любов, а заради кеш.

Човекът щедро си плащал, а тя приемала това за съвсем нормално. Докато в един момент „любовната приказка“ тръгнала към свършване, защото Татяна започнала да крои планове как да разведе баровеца, тя да заеме статута на съпруга и така да си бетонира плащанията към нея.

Татяна не искала да приеме факта, че ще остане без доходи, тъй като участията й са същинска катастрофа. Без да му мисли, тя заснела горещи мигове от спалнята с голия прелюбодеец – тактика за изнудване, която е много е много популярна сред шантонерките, не само у нас, а и по света.

Когато жертвата обявил на певачката, че има намерение да сложи край на греховната любов, тя го застреляла със снимките, уверявайки го, че ако това се случи, жена му също ще им се „наслади“. Сделката била много ясна – срещите секват, но не и паричните потоци, пише „Хотарена“.

снимка: Инстаграм

 
banner
banner
Budnavarna