Начало » Събития » Пролетен фестивал ще зарадва жителите на Варна през март

Пролетен фестивал ще зарадва жителите на Варна през март

С настъпването на пролетта започват и забавленията на открито. Новото издание на Пролетен Фестивал 2020 ще забавлява жители и гости на град Варна в дните от 18-ти до 24-ти март в парка на жк. Владиславово, научи BudnaVarna.

Сред основните цели на мероприятието отново ще бъдат отпразнуването на началото на топлите пролетни дни, както и насочване на хората към темите за активния начин на живот, социалната ангажираност и опазването на природата чиста и жива.

В рамките на събитието се подкрепят мащабна кауза за засаждането на 20 милиона дървета на територията на България. Кампанията „Деца помагат на деца” ще има задачата да организира забаление за най-малките чрез магията на рисуването, а техните красиви творби ще бъдат пордавани по време на целия фестивал, като събраните средства ще бъдат дарени на деца в нужда.

Музикалната програма на събитието ще бъде повече от звездна и ще ни зареди с много бурни емоции. Ето и каквосупер шоу можем да очакваме на сцената:

18.03 – хоротека с DJ Joy

19.03 – Ретро парти с DJ Mitakis

20.03 – Монти и Петя Алекса

21.03 – Елица Тодорова

22.03 – Васко Кръпката

23.03 – Bon Jovi Tribute

24.03 – Deep Purple & Whitesnake Tribute

В седмицата на Пролетен Фестивал 2020 ще имаме възможност да се насладим и на street food зона с разнообразни вкусни изненади, лунапарк и много игри с награди и забавления за всички възрасти. Мобилната книжарница и зоната за отдих ще създадат допълнителна атмосфера на целия празник.

Всички желаещи да участват във фестивалните дни със свои личен щанд с творби, храни, напитки, музикални и танцови изпъления или друго могат да се свържат с организаторите чрез лично съобщение на фейсбук страницата на фестивала.

Събитието се реализира със съдействието на район Владислав Варненчик.

 
banner
banner
Петя Митева