Начало » Общност » Кондукторка изхвърли 10-годишно дете от автобус във Варна

Кондукторка изхвърли 10-годишно дете от автобус във Варна

10-годишно момче беше свалено от автобус на “Градски транспорт” във Варна. За случката съобщи майката на детето във фейсбук групата “Виждам те КАТ-Варна”.

Ето какво сподели тя:

„Здравейте група! Не съм сигурна дали поста ми е за тази група , но искам да изразя отвращението и разочарованието си от градски транспорт Варна!
Двамата ми сина са на 10 и 11 години и учат в СОУ „Георги С. Раковски “ Чайка. Ние живеем в жк.“Възраждане“ .Имат карти за всички линии. Тази вечер майка ми ги качва на автобуса от спирка „Явор“ , но малкият ми син си забравя телефона на спирката ,а вътре е и картата му. До Младежки дом ,кондукторката изхвърля детето от автобуса в 19.15 часа ….То не знае къде е, няма телефон…обяснил е какво се е случило , но въпреки всичко е изхвърлен от автобуса! Не мога да опиша ужаса който е преживял! Не мога да опиша и моите чувства! Хора , погнусена съм…в този автобус е имало и други хора…как , защо всички са допуснали едно 10 годишно дете да бъде свалено от автобуса в тъмното??? За 1 лев ли сава въпрос? Аз нямам никакво обяснение….УЖАСЕНА СЪМ! НАДЕЖДА МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ЗА ТАЗИ СКЪПА БЪЛГАРИЯ!!! Слава богу детето ми си е вкъщи и го успокоихме! Пазете своите деца и дано никога не изпадат в такава ситуация!“

 
banner
banner
BudnaVarna.com