Начало » Общност » Млад варненец има спешна нужда от помощ

Млад варненец има спешна нужда от помощ

Млад мъж от Варна има спешна нужда от помощ.

Ето както споделя той в платформата helpkarma.com:

„Казвам се Юлиян Михайлов на 32 години и бих искал да ви разкажа историята на моята борба!

Kогато бях едва на 16 години, ме диагностицираха с рак на костите (остеосарком на тибията). Това e едно от най-агресивните злокачествени образования.

Благодарение на тежкия и продължителен курс химиотерапия лекарите успяха да предотвратят разпространение на метастази в тялото и намалиха обема на тумора в крака ми.

Заедно с проведената едногодишна химиотерапия, беше направена операция за отстраняване на злокачествения тумор от коляното ми и по-голямата част от тибията. Беше ми поставена колянна протеза, за да мога все още да съм подвижен и да водя колкото е възможно по-нормален начин на живот.

За последните 16 години преминах през 6 допълнителни операции за подмяна на износващи се части, поддръжка и настройка на протезата.

През 2019 година ми бяха направени две операции за ревизия на протезата в България като и двете се оказаха неуспешни. Два месеца след последната операция се появи отново луфт в протезата и болката в крака ми се върна. Лекарите, които ме оперираха не могат да обяснят или намерят решение за този повтарящ се проблем. Това ме принуди да потърся помощ извън България.

През декември 2019 посетих един от най-добрите ортопедични хирурзи в Париж и последваха множество тестове, рентгенови снимки, както и костна сцинтиграфия.

Заключението беше, че настоящата колянна протеза трябва да бъде заменена поради износване и амортизация. Операцията ще е много тежка и сложна и според лекаря във Франция съм и с много висока степен на риск от инфекция предвид двете операции в рамките на последните 10 месеца, което може значително да удължи престоят ми в болницата.

Офертата на болницата е на обща стойност €30 000, като е планирано на 06.03.2020 да бъда опериран. В нея са включени новата протеза, престоя в болницата и самата операцията.

Необходимата сума и всички съпътстващи разходи са непосилни за мен и моето семейството, затова отправям искрен апел за помощ към всички вас!

Благодаря на всеки, който според желанието и възможностите си, ще ми помогне за събиране на нужните средства и възможността да имам един нормален живот!“

Дарителска сметка в български лева:

BG06CECB979040E1825501

paypal: julian_plamenov@abv.bg

HelpKarma: https://bg.helpkarma.com/…/nova-izkustvena-stava-za-normale

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/1uinhnkfeo

 
banner
banner
Петя Митева