Начало » Спорт » Платформата Sport Club с успешно представяне пред клубове от Варна и Шумен

Платформата Sport Club с успешно представяне пред клубове от Варна и Шумен

За кратко време софтуерната система Sport Club доби сериозна популярност сред спортните среди и все повече треньори и ръководители проявяват интерес към този продукт, научи BudnaVarna.
Платформата беше презентирана на футболните отбори във Варна в спортен бар „Шампиони“ до игрищата за минифутбол на Спортен комплекс „Спартак“ и имаше сериозен успех. На събитието в морската столица присъстваха представители на десетина клуба, които научиха за предимствата на системата за управление на футболни клубове. Освен варненските отбори бяха дошли дори гости от град Шумен. Сред треньорите бяха Иван Найденов, Георги Филипов, Иван Караджов и други. Те бяха изненадани приятно да се запознаят с качествен продукт на достъпна цена. Срещата бе изключително ползотворна и за двете страни, като имаше интересна дискусия в края й, засягаща възможностите на софтуера. Като благодарност за отделното време представените отбори получиха преференциални условия и допълнителни възможности за работа със софтуерната система Sport Club.
С помощта на интригуващата презентация присъстващите научиха как могат да се сдобият с лесен за работа уебсайт с изчистен и функционален дизайн. Основната цел на софтуера е да помогне на клубовете, да улесни тяхната ежедневна дейност и да автоматизира и оптимизира работата им като с това се цели развитие на футбола в страната ни чрез подобряване на организационните процеси. С негова помощ всеки един клуб получава многообразни възможности: ще може да следи развитието на играчите си – кога ходят и кога не на тренировки; ще развива качествата им с различни типове тестове и ще следи играта им посредством подоробни статистики; ще увеличи приходите си, като същевременно намали разходите си, ще спести време и средства за изработване и разработка на сайта.
Sport Club предлага гъвкав механизъм, който може да бъде съобразен с индивидуалните потребности на отделните отбори в зависимост от техните конкретни изисквания. В зависимост от желанията на клубовете софтуерът може да бъде настройван по индивидуален начин, така че да бъде максимално функционален. Платформата Sport Club осигурява и техническата поддръжка на сайта. До момента от този наистина страхотен инструмент за управление вече се възползваха представители на елитните футболни групи в лицето на ЦСКА 1948 и Витоша Бистрица.
 
banner
banner
Петя Митева