Начало » Хайлайф » МИС И МИСТЪР СВЕТИ ВАЛЕНТИН-2020: Истински живеят само влюбените, останалите илюзионират!

МИС И МИСТЪР СВЕТИ ВАЛЕНТИН-2020: Истински живеят само влюбените, останалите илюзионират!

Любовта не изповядва някаква рамкирана религия, и никой няма патент над нея. И точно по този повод ние Ви предлагаме да бъдете просто набожни към живота, елексирното вино и любовната страст.

Ивентът мис и мистър Свети Валентин е предвиден на култовата дата 14 февруари , петък, от 22,00 часа в , в Кариби бар-Варна, научи BudnaVarna.com.

Ако върнем лентата на времето назад, същият спектакъл се провежда ежегодишно от повече от 20 години от варненската модна-шоу агенция Идея Прима с позиции в около 40 града и курортни комплекси в България.
Любовно-модният пърформанс присъства в културния и нощен живот на града провежда се в три тура-бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“. Ефектна масовка в стил Man in black ще прикове вниманието на зрителите още в самото начало на шоуто.
Полагаем акцент за зрителите по време на шоуто ще бъде отделено и на празника Трифон Зарезан, който е фокусиран на същата дата.


Модератор и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев.
Така, че всички тези, които се триумят дали да присъстват на модния пърформанс ще кажем:“ Истински живеят само влюбените, останалите илюзионират!“.
За поредна година основен медия и лайф стайл партньор на шоуто е и Будна Варна.

 
banner
banner
Budnavarna