Начало » Култура » „Пощенска кутия за приказки“ гостува тази вечер във Варна

„Пощенска кутия за приказки“ гостува тази вечер във Варна

Комедийният формат „Пощенска кутия за приказки“ ще събере тази вечер на варненска сцена известни лица от публичното пространство, научи BudnaVarna.bg.

Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, Оля Антонова, Гери Турийска, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов и Китодар Тодоров ще представят книгата „Животът от нещата“ с автор Красимира Хаджииванова, позната още от сайта „Майко мила!“.

Книгата е „посветена на едни от най-големите предизвикателства пред живота на съвременния българин – качването и пътуването в автобус 72, взимането на колет от митницата на улица „Веслец“, страховете от ваксини, кемтрейлс и Папата, съжителството с улична котка и как да се научим да караме ски, когато сме пълни идиоти. „Животът от нещата“ е сборник с не по-малко от 10 истории, които нямат никаква претенция да отговарят на екзистенциални въпроси за произхода и смисъла на живота, и кое е първо – яйцето или протеина на прах.“

Събитието ще се състои тази вечер, 24 януари в клуб „Хоризонт“ с начало в 20:00 ч., като то не е подходящо за лица под 18-годишна възраст.

 
banner
banner
Budnavarna