Начало » Общност » 19-годишен автоджамбазин вилнее край Варна

19-годишен автоджамбазин вилнее край Варна

19-годишен е откраднал лек автомобил от паркинг и акумулатор от друг, пред частен дом, съобщиха от пресцентъра на МВР – Варна

На 11.12. т.г., е постъпил сигнал за кражба на СД устройство и акумулатор от лек автомобил „Ауди“, паркиран пред частен дом на ул. „Авджи Сава“ в гр. Белослав. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са Д.Р. (19 г.) и непълнолетно момче, местни жители, известни на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Разкрит e извършителят на кражба на л.а „Опел“, паркиран на неохраняем паркинг в гр. Белослав

На 11.12. т.г., е постъпил сигнал за кражба на л.а. „Опел“, паркиран на неохраняем паркинг до централната автобусна спирка в гр. Белослав. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са Д.Р. (19 г.) и малолетно момче от града, двамата известни на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 
banner
banner
Петя Митева