Начало » Интересно » Четвъртокласничка от Варна шашна журито на “България търси талант”(снимки/видео)

Четвъртокласничка от Варна шашна журито на “България търси талант”(снимки/видео)

София Иванова се занимава с пеене от 6 години, а свири на флейта от 4 Този малък – голям талант има една звездна мечта – да свири в Парижката филхармония със златна флейта. Тя не си представя живота си без музика. 10-годишната красавица от Варна си спечели място на финала на шоуто за таланти по btv.

Тя е ученичка в 4 клас на Национално училище по изкуствата „Добри Христов“ във Варна, където учи флейта и класическо пеене. Вокалният й педагог казва, че има изключителен талант за оперно пеене, като с лекота взема 3 октави, което не е по силите на доста утвърдени певци. Кариерата й до момента е изпълнена с огромно количество награди и музикални проекти.

През 2016 г 7-годишната тогава ученичка разплака хиляди българи по света с песента “Моята Родина”. През 2017 година София Иванова спечели няколко престижни награди от участието си в международни музикални конкурси.

– Златен медал в категория “Поп и джаз пеене” в Международния конкурс “Свят, Изкуство и Море”.
– Златен и сребърен медал “Поп пеене” и категория “Духов инстурумент” – изпълнение с флейта – МК 2017
– Сребърен медал ” Поп и джаз пеене ” – Art stars – Звезди на изкството
– Златен медал “Класическо пеене” – Art stars – Звезди на изкуството
– Специална награда в категория “Класическо пеене” – участие през 2018 г в “Festival internazionale delle Arti – Le stelle di Garda” – Италия
– Награда за “Ярко сценично присъствие” в категория “Класическо пеене” – Art stars – Звезди на изкуството 2017.

Миналата година талантливото дете очарова Истанбул и се завърна от Международен конкурс с наградата на публиката. Тази година пък на Международния конкурс на изкуствата „Радост на брега“ грабна две големи награди – златни медали в конкурсите за поп пеене и за изпълнение на флейта.

Видеото можете да видите тук!

Източник: Нова Варна

 

 
banner
banner
Петя Митева