Начало » Култура » Днес във Варна е концертът „Музика от брега на морето“

Днес във Варна е концертът „Музика от брега на морето“

Концертът е инициатива на проекта Music M.A.G. Project и на него музикантите ще представят аблума „Музика от брега на морето“, дал име и на концерта, научи BudnaVarna.bg.

Събитието ще започне в 19 часа, зала 1 на Фестивален и конгресен център. В него ще вземат участие седем изявени варненски музиканти в колаборация с Варненски камерен оркестър под палката на Маестро Ганчо Ганчев.

Инициатори на проекта Music M.A.G. Project са музиканти от Варна, които се занимават със съвременна, електронна музика – Мирослав Гочев и Яница Кънева. Стилът на произведенията е иновативен прочит на класическата електронна музика. Съдържа в себе си също chill out, smooth jazz, new age. Звукът в залата е специфична част от спектакъла-съраунд звук, който ще се допълва от изключително светлинно шоу. Предвижда се сцената и звукът да са на много високо ниво, реализирано от екип от професионалисти.

Music M.A.G. Project е дело на Яница Кънева – композитор, аранжор, пианист, Мирослав Андреев Гочев – композитор, аранжор, изпълнител – синтезатори, Станислав Стоянов – барабани, Веселин Солаков – саксофон, флейта, Диян Димов – бас китара,Бояна Дерменджиева – цигулка, Олена Мошинска – виолончело, Ганчо Ганчев – диригент.

 
banner
banner
Budnavarna