Начало » Общност » Ето я банкерката, дала 1 милион на виртуален любовник, с когото никога не се е виждала!

Ето я банкерката, дала 1 милион на виртуален любовник, с когото никога не се е виждала!

Появиха се ексклузивни снимки на банкерката Невена Й., за която вчера стана ясно, че по невероятен начин е задигнала близо един милион лева от вложители в банката, в която работи.

Малко по-късно се появи информация, според която тя е казала, че всичките пари, които отмъкнала, са преведени на неин познат от Монтана, с който водили виртуална любов от три години, но не са се виждали на живо.

Агенция „Блиц“ се сдоби ексклузивни снимки на хитрата банкерка Невена Й. От фотосите й, който първо медията ни публикува, става ясно, че младата жена, която е родена на 25 май 1981 година, води изключително луксозен начин на живот.

38-годишната жена, която е стара мома, пътува по доста екзотични дестинации. Освен това тя често пъти предпочита плаването с луксозни круизни кораби, за които всички знаем, че дори и базисните пакети започват от няколко хилядарки.

Често в екзотичните си пътувания тя е придружавана от родителите и сестра си. Пазаруване в луксозните магазини и вечери в скъпи ресторанти също са сред предпочитаните занимания на банкерката, задигнала близо един милион лева от български вложители, имали нещастието да държат парите си в банката, в която тя работи.

Освен това младата Невена не се свени да се хвали и с билети за Шампионска лига, всеки от който струва по 320 евро. От къде е намирала пари, за да плаща скъпите и луксозни екскурзии, на които е ходила, все още не става ясно.

Хората от Варна, които са започнати със стандарта й на живот обаче са категорични, че с една заплата на редова чиновничка в банка няма как да извадиш толкова много пари за подобни глезотии.

източник: Блиц

 
banner
banner
Budnavarna