Начало » Събития » Туристическо изложение събра близо 100 фирми във Варна (снимки)

Туристическо изложение събра близо 100 фирми във Варна (снимки)

Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира на едно място хотелиери, ресторантьори и всички, работещи в сферата на туризма, отвори врати в Двореца на културата и спорта в морската столица, научи BudnaVarna.bg.


Събитието беше открито от областния управител Стоян Пасев, който пожела успех на участниците в мероприятието.


В тазгодишния форум, който ще продължи до 23-и ноември се включват близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, предлагащи иновативни услуги. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма.

В рамките на Туризъм Експо Дестинация Варна се провежда и Конференция, в която ще се обсъждат актуални теми като: Нови дестинации, нови полети и възможности за региона през 2020та година. Дирекция „Туризъм“ на Община Варна ще представи резултатите от туристически сезон 2019та, както и какви са тенденциите и перспективите за следващата година. Бъдещето на дигиталния туризъм, силата на смарт технологиите и оптимизацията на разходите в хотелите и туристическите обекти са теми, който ще бъдат коментирани по време на Експото.

Туризъм Експо Дестинация Варна ще продължи до 23 ноември – събота. Входът е свободен за всички посетители. Варненци и гости на морската столица ще имат възможност да участват в томбола за награди: спа-почивки, ски-ваканция в Боровец, куверти за Новогодишната нощ, вечери за двама, телевизори и още много изненади очакват гостите на Туризъм експо. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 18 часа в зали Младост на Двореца на Културата и спорта.

 
banner
banner
Петя Митева