Начало » Общност » Варненец складирал голямо количество марихуана на работното си място (снимки)

Варненец складирал голямо количество марихуана на работното си място (снимки)

При  проведена  специализирана  полицейска операция, служители на  ОДМВР- Варна  са задържали   С.Г. (36г.), местен жител, научи BudnaVarna.bg.

Последвалото претърсване в помещения, използвани от мъжа, установява голямо количество суха тревиста маса –марихуана.  В къща, разположена  в с. Осеново,  С.Г. е оборудвал стая за отглеждане на растения от рода на конопа. Иззети са препарати и торове,  спомагащи за осъществяването на тази дейност.  Общото количество задържан наркотик е  2 531 гр.

Стефан Г. е установен като извършител на престъплението по член 354а, ал. 1 от НК вчера, когато полицията претърсва автосервиз, където мъжът работи, дома на родителите му и апартамент, обитаван от обвиняемия. И на трите места е намерена и иззета суха тревиста маса, чието тегло е 2,5 кг. Намерена е и везна, както и стрък с ненапълно изсушено растение и инсталация за отглеждане на канабис.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе във Варненския окръжен съд искане за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Стефан Г., въпреки че той е неосъждан до момента.

Снимки: МВР

 
banner
banner
Петя Митева