Начало » Общност » Променят маршрута на още 3 автобусни линии във Варна

Променят маршрута на още 3 автобусни линии във Варна

Поради ВиК авария на бул. „Хр. Смирненски“ в участъка от МБАЛ „Св. Марина“ до кръстовището с ул. „Мир“, от днес 20-ти ноември след 09:30 часа, автобусите по линия 12 посока Аспарухово няма да обслужват спирки „Сотира“ и „Медицински комплекс“.

Автобусите по линия 209, посока Владиславово, след сп. „Спортист“ ще продължават по бул. „Левски“ и ще обслужват спирка „Базар Левски“. Няма да се обслужват спирки: „Сотира“, „Медицински комплекс“, „Военна болница“, „Черноризец Храбър“ и „Мир“.

Маршрутните промени са само в посока Владиславово и Аспарухово, въвеждат се до приключване на ремонтните дейности, съобщават от общинската фирма „Градски транспорт“.

В понеделник, 25.11.2019 г., от 8 ч., се въвеждат маршрутни промени в обслужването на линия 409 и няма да се обслужват спирки: „Ген Заимов“,“Писател“,“Хоризонт“. Автобусите ще обръщат пред хотел „Журналист“. Двупосочно ще се обслужват спирки „Дървен мост“, „Изгрев“ и „Ален мак“. Промените се въвеждат във връзка с изпълнението на строеж „Частично изграждане, реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в СО „Ален мак“, гр. Варна, Главен канализационен колектор 3, участък 1.

 
banner
banner
Петя Митева