Начало » Събития » Дара Екимова на една сцена с пилотите на Формула 1 Луис Хамилтън и Валтери Ботас (снимки

Дара Екимова на една сцена с пилотите на Формула 1 Луис Хамилтън и Валтери Ботас (снимки

На специално медийно събитие в гр.Пловдив бе представена новата гама PETRONAS Syntium con CoolTech™, използвайки най-новата технология „от състезателна писта на пътя“ чрез най-модерни разработки масла за задвижващи системи, научи BudnaVarna.bg.

Гамата включва първият смазочен продукт за хибриден автомобил и с това започва една нова ера за бранда, който навлиза в пазара за електрически коли.

 

 

Специални гости на представянето бяха  г-н Франко Морино, собственик и генерален мениджър на „Инталтекауто-ИТА“, официален вносител на продуктите с марка Petronas за България, г-н Клаудио Карлоне-Export Sales Supervisor Nordics, г-н Марко Торрака-Technical Support Advisor и г-жа Марта Бонджоанни-Export Area Manager за България и Румъния. По време на интерактивната презентация бяха показани различните видове износвания във вътрешноста на двигателя.


Любопитен факт е, че гамата е разработена със специална формула, използвайки масла със силни молекулярни вериги, които предпазват двигателя от прекомерно отделяне на топлина. Чрез еволюционна формула се гарантира работата му при контролирани температури, като по този начин се предпазват жизненоважните му точки, оптимизирайки мощността и разхода на гориво, но преди всичко осигурява пълно спокойствие за водача на автомобила. Продуктите предизвикаха истински фурор по време на Motor Show в Женева в присъствието на Луис Хамилтън и Валтери Ботас, пилоти в шесткратния световен шампион клас Конструктори F1 Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport e del Team Principal Toto Wolff.
По време на галавечерта, младата поп звезда Дара Екимова пя на сцената до Хамилтън и Ботас, чийто картонени фигури красяха интериора на медийното събитие. На следващия ден пък всички се забавляваха в безпрецедентно състезание на Картинг пистата „Лаута“ в гр.Пловдив.

ОЩЕ ЗА PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL:
PETRONAS Lubricants International (PLI) е подразделение , което се занимава с производство и продажба на масла с марка Petronas, национално петролно дружество на Малайзия. Създадена през 2008, PETRONAS Lubricants International произвежда и продава пълна гама от висококачествени смазочни материали за индустриалния и автомобилен сектор в повече от 90 различни пазара по света. С главен офис в Куала Лампур, PLI има повече от 30 офиса в 27 страни, управлявани чрез регионалните офиси в Куала Лампур, Торино, Бело Хоризонте, Пекин, Чикаго и Дърбан. Към момента в сектора е сред първите десет в света, PLI е сериозно ангажирана в агресивна фирмена стратегия ориентирана за поддържане на тази позиция и утвърждаването на компанията като един от главните производители на смазочни продукти на интернационално ниво.

 
banner
banner
Петя Митева