Над 300 работни места предлага Бюрото по труда във Варна

Повече от 300 са свободните работни места, които предлага Бюрото по труда във Варна към 11-ти октомври.

От справката става ясно, че след началото на учебната година в някои школа все още се търсят учители. Обявени са повече от 10 места за преподаватели. Необходими са преподаватели по история, математика, БЕЛ, както и учители за начален етап на основно образование. Има обяви за възпитател, ресурсен учител, както и за преподавател по чужд език за извънкласни и извънучилищни дейности.

Бюрото предлага 20 места за организатор, работа с клиенти. Иска се средно образование и владеене на немски език. Търсят се 25 служители информация със средно образование и английски език. Необходими са 27 оператора в центрове за обаждания. Те трябва да имат висше или средно образование, както и да владеят английски език.

В обслужващата сфера се търсят 30 готвачи, над 20 сервитьори и също толкова камериерки. Свободни работни позиции има за 15 продавач-консултанти и 10 касиери

Значителен е броят на обявените места за работници в сферата на ремонтните дейности. Необходими са 10 зидаромазачи и 10 кофражисти, 14 души, които да поставят хидроизолация и 12, които да се занимават със строителна изолация.

Търсят се още 15 работници, сортировачи 20 машинни оператори за шиене на облекла. Сред обявите има такива за зам.-директор на колеж, инженери, медицински сестри, технолози, логопеди и други.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!