Начало » Спорт » Порто с разгромна победа, Las Bellas още не е загубил точка в АМФЛ-Варна

Порто с разгромна победа, Las Bellas още не е загубил точка в АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от Premier лигата, Лига 1 и Лига 2 на АМФЛ-Варна, както и два редовни кръга в Лига 3
Premier лига
Порто-Ди Ес разгроми Монтана с 12:2. С пет гола за успеха изригна Джамбазов, три пъти точен бе Пенев, два пъти се разписа Стефанов, а по веднъж – Михайлов и К. Иванов. За тима на Красимир Кузманов вкараха Влазимиров и Миланов. Така „португалците“ се приближиха на 2 точки от първенеца Зеленина, който обаче е с мач по-малко.
В друга отложена среща от елитната дивизия Fullmax би с 3:2 АМФК Лудата банда. Fullmax на два пъти повеждаше чрез Трифонов и Цветков, но „бандитите“ изравняваха чрез М. Иванов и Д. Стоянов. Все пак в 42-ата мин. Евгени Стоянов донесе третия успех на тима си от осем мача.
Атлетик (Провадия) и МФК Монтана завършиха наравно – 4:4, в среща, която по програма е от II кръг. Играчите на Красимир Кузманов повеждаха с 1:0 и 2:1 чрез Михайлов и Ганев, но съперникът им от Провадия изравняваше чрез Николов и Коев, а в един момент дори поведе с 3:2 с попадение на Георгиев. Монтанци съумяха на свой ред на направят обрат след точни удари на Андонов и Михайлов, а Кателиев оформи крайния резултат 3 минути преди края.
Лига 1
В Лига 1 Валекс победи с 11:3 Godzila и се изравни с Лудогорец Доброплодно на върха в класирането, като двата тима са с по 20 точки. Д. Димитров вкара четири гола, Симеонов добави хеттрик, Нанев се разписа два пъти, а по веднъж точни бяха Костов и Петров. За „пицарите“ реализираха Василев (2) и Ангелов.
Мачкай Гришо би с 10:8 Кавалер, въпреки че изоставаше с 0:3, а после и с 5:7. С шест гола за успеха се отчете Асад, а по два пъти точни бяха Христов и Марков. За „кавалерите“ попаденията бяха дело на Тончев (4), Абрашев (3) и Николов.
Интернационал изпусна да бие Мачкай Гришо, след като водеше с 5:2 до 32-ата мин. Феновете на българския тенисист Григор Димитров обаче успяха да се доберат до 5:5 и са четвърти с 14 точки, една по-малко съперника. Арсовски реализира хеттрик за Интернационал, а Жеков и Йорданов добавиха по един гол. За Мачкай Гришо реализираха Марков (2), Янчев, Христов и Асад.
Лига 2
В Лига 2 се изиграха три отложени двубоя. Арарат излезе на второ място в класирането сред трудна победа с 4:3 над ДРЪЗКИ. Два гола за играчите на Мардик Бейрелян реализира
Белолипетский, а по един добавиха Диремсзян и Ангътян. За съперника им се разписаха Трифонов на два пъти и Михов.
Devils надигра с 6:3 Феникс. На полувремето резултатът бе 3:3, след като за „дяволите“ точни бяха Димитров и Йорданов (2), а за „фениксите“ вкараха Великов, Иванов и автогол на Жеков. След почивката обаче възпитаниците на Илиян Касабов стигнаха до три безответни попадения, две от които отново бяха дело на Йорданов, а едно на Генов.
ФК Сборката би трудно с 4:3 iGaming, като на полувремето губеше с 0:2 след голове на Бахов и Генов. Последваха четири попадения за Сборката, реализирани от Марчев, Динев (2) и Печиняков, а след това Генов оформи крайния резултат.
Лига 3
В Лига 3 се изиграха редовните 10-и и 11-и кръг. В мач от 10-ия кръг Las Bellas записа осмата си победа – с 15:5 над Искра. Парушев и Великов вкараха по четири гола за успеха на тима си, по два пъти точни бяха Енчев и Димов, а по веднъж – Василев, Петров и Добрев. За загубилите реализираха Айшеев (2), Р. Капсъз (2) и Осман.
Тангра би с 6:3 DevLabs. Двубоят бе доста оспорван като 10 минути преди края резултатът бе 3:3, но Тангра успя да стигне до седмия си успех. Пенчев се отчете с хеттрик, два пъти точен бе Цачков, а веднъж – Николов. За „дяволите“ вкараха Енев, Киров и Стоянов.
АФК Спартан записа третото си поражение в лигата, след като в този кръг падна с 2:6 от VaLentiS, но продължава да е в Топ 4 след 10 изиграни срещи. Спартанци на два пъти повеждаха чрез Пл. Христов, но съперникът им съумя да изравни чрез Недев, а след това стигна до още четири попадения, дело на Пенев, Колев, Неделчев и Костадинов.
Хитстрой разгроми с 15:5 МФК Варна Юнайтед, записвайки седми успех в деветия си мач. Димитър Петров-Ел Спиртиньо отново бе над всички за своя тим, реализирайки пет попадения, по две добавиха Сидеров, Иванов и Г. Георгиев, а по едно – Николов, Радомиров, Ив. Петров и Колев (автогол). За съперника им отбелязаха Ангелов (2), Д. Колев, Борисов и автогол на Ив. Петров.
ФК Джамайките би с 6:1 Пластхим (Аксаково). По два пъти името си сред голмайсторите записаха Генков и Бориславов, а по веднъж – Найденов и Джемал, докато за аксаковци се разписа Н. Стоянов.
В 11-ия кръг Las Bellas записа нова победа, като тимът има общо 9 изиграни срещи досега. Възпитаниците на Владимир Димов биха трудно Хит Строй с 10:8. Първата част завърши 4:2 в полза на лидера, който успя да обърне от 1:2, а след почивката двата тима си вкараха по 6 попадения. По два пъти за успеха се разписаха Великов, Енчев и Пенев, по едно попадение добавиха Георгиев, Добрев и Парушев, а автогол си отбеляза К. Иванов. За „строителите“ Димитър Петров-Ел Спиртиньо за пореден път вкара 5 гола, по един добавиха Иванов и К. Иванов, а в собствената си врата топката прати Петров.
Осмата победа в деветия си мач записа Тангра, който разпиля МФК Варна Юнайтед с 18:1. Любопитното е, че загубилият тим успя да поведе чрез Андонов в 6-ата мин., но последва истинска върхушка и рубриката „гол след гол“ в тяхната врата. По пет пъти се разписаха Цачков и Николаев, три попадения добави Дянков, по две реализираха Тодоров и Николов а едно – Серафимов.
DevLabs победи в този 11-и кръг Пластхим (Аксаково) с 10:6. Тук най-важното е, че Станимир Панчев от отбора на „дяволите“ вкара девет от 10-те гола за своя тим. 100-процентовияят му актив бе „развален“ от Великов, който оформи крайното 10:6 в 47-ата мин. За аксаковци реализираха Н. Стоянов (2), Иванов (2), Вангелов и Димов.
Искра записа убедителна победа с 11:4 над VaLentiS. Пет пъти точен бе Осман, Айшеев се отчете с хеттрик, а Мехмедов, Р. Капсъз и Ахмедов добавиха по едно попадение. За съперника реализараха Недев (2),  Пенев и Неделчев.
И в този кръг Fratelli не успя да постигне първата си победа. „Братята“ паднаха с 3:9 от ФК Джамайките. Генков и Ганев реализираха по три попадения за успеха на своя тим, а по веднъж противниковата врата поразиха Петков, Янков и Станчев. За Fratelli отбелязаха Димитров (2) и Велев.
 
banner
banner
Петя Митева