Начало » Хайлайф » Десислава Мирославова: Twerk Dance е новата мода при танците (видео)

Десислава Мирославова: Twerk Dance е новата мода при танците (видео)

„Twerk Dance“ стила навлезе силно и в България благодарение на Десислава Мирославова от град Варна, позната в страната като „Divali’a D“.

Тя успя да развие един от най-известните стилове танци в цял свят и у нас. Преди година откри първата школа по „Тwerk“ уроци в град Варна, където е единствената преподаваща тези танци.

Малко след това започва, освен в морската ни столица да преподава също и в столицата ни София. Канена е из цялата страна, за да се учат и запознаят лично с нея. Скоро тя посети отново София и организира поредица от Twerk- класове, а залата беше пълна с момичета, които тя обучава три дена. Също така ни сподели, че смята да завземе всеки един голям град в България и да остави част от енергията си там.
За кратко време името „Divali’a D.“, стана синоним на „Twerk Dance“ в България.

Също така Освен, че преподава тя и представя шоу програми на различни сцени . Едно от местата на които можете да видите нея и нейните момичета , всеки месец в София е в клуб Gramophone!


Освен „Twerk“ тя владее и много други стилове танци, тъй като е напълно отдадена още от дете на музиката и танцовата култура.


Една от най – големите и мечти е била именно да прави това , което обича – да преподава и танцува на големи сцени, за да зарежда хората с енергията си и да им покаже колко щастие може да ви донесе музиката и танците. 

 
banner
banner
Budnavarna