Начало » Общност » Нови паркинги, тротоари и асфалтирани улици в Цветен квартал

Нови паркинги, тротоари и асфалтирани улици в Цветен квартал

Нови паркоместа се оформят при ремонтите на няколко места в район „Приморски“, съобщи в личния си профил във Фейсбук кметът Иван Портних, научи BudnaVarna.bg.

Градоначалникът започна с инспекцията по предвидените ремонти в малките улички и междублокови пространства на Варна още в началото на седмицата. Ето какво сподели той след обиколката си в район „Приморски“:

„Започна ремонт на ул. „Царевец“ и на ул. „Ген. Тошев“ в район „Приморски“. На място проверих дейностите по преасфалтиране на пътното платно и изграждане на нови тротоари.

По график върви рехабилитацията на уличната мрежа в карето между ул. „Ген. Колев“, ул. „Царевец“, ул. „Чаталджа“ и ул. „Братя Бъкстон“.

Нови паркоместа се оформят до филиала на детска градина „Ян Бибиян“, която вече модернизирахме със средства по Оперативна програма „Региони в растеж“

В Цветния квартал нов голям паркинг се изгражда и на ул. „Момина сълза“ до бул. „В. Левски“ (срещу ХЕИ), готов е паркингът в междублоковото пространство на ул. „Роза“, извършваме и ремонт на пътната настилка и тротоари по ул. „Роза“ и ул. „Карамфил“.

Продължаваме работа!“

 
banner
banner
Budnavarna