Начало » Общност » Организират концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко

Организират концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко

Благотворителният концерт „Заедно за Ванко“ събира на сцената на Grand Mall десетки деца и артисти в помощ на Иван Добромиров Тодоров, припомня BudnaVarna.bg.

 

Спектакълът, който цели да привлече внимание и подкрепа от възможно най-много хора, е на 18 ноември, понеделник, от 18 часа. Десетки малки певци, танцьори и акробати, както и звездите от „Тутурутка“, магът Арсен и Атанас Кателиев – победител в „Гласът на България“, дават своята подкрепа за каузата със спектакъл в най-обичания търговски център на Варна.

„Заедно за Ванко“ цели да се съберат средства за 14-годишното момче, което стана жертва на тежка катастрофа през юни. Той загуби майка си и баба си и сега е в състояние на будна кома. За лечението на Ванко са нужни 78 000 евро – непосилни за семейството му.

В концерта на 18 ноември първи ще се включат съотборниците на Ванко от Спортен клуб по кикбокс и муайтай „Боил“, където той тренираше. Спектакъла в Grand Mall ще открие „Гайдарски оркестър“ от НУИ „Добри Христов“, ще се изявят също певци и инструменталисти от училището по изкуства. Деца от Арт работилничка „Златни ръчички“, център „Мама знае – занималня за деца в твоя град“, Център за изкуства „ПИ Арт“, най-малките от танцов състав „Маргаритка“ ще играят и пеят в подкрепа на Ванко. В пъстрата програма се включват клуб „Огледало“ с класически танци, темпераментните танцьори от клуб „Фолклорна магия“, Ориент клуб „Халея“, „Весели щурчета“. Деца от „Роберта балет“ и формация „Балкански ритми“ също ще се опитат да запалят публиката да подкрепи каузата за помощ на пострадалото дете.

С енергия и ефектни изпълнения ще се включат Варненската айкидо академия и Акробатичен клуб „Акро старс“. Изкуството си ще покажат певците от Angel voices. Специален участник в благотворителна акция е Работилничка „Щастие“.

В концерта „Заедно за Ванко“ магът Арсен ще покаже най-добрите си магии, глас ще извиси и народната певица Мария Иванова. Обичаният от публиката победител в тв формата „Гласът на България“ и гордост за Варна Атанас Кателиев ще бъде звездата в програмата. Ярък финал на спектакъла ще сложат майсторите на огненото шоу от „Палячи“.

Всеки може да изрази своята съпричастност и да даде своя малък, но ценен принос за Ванко, като се включи с дарения в акцията. В Grand Mall ще бъдат разположени кутии за дарения и ще има информация за дарителските сметки.

 
banner
banner
Budnavarna