Начало » Общност » Красивата Симона, която пострада тежко при инцидента на спирка „Тракия“, се нуждае от кръв

Красивата Симона, която пострада тежко при инцидента на спирка „Тракия“, се нуждае от кръв

Красивата Симона, която пострада най-тежко при ужасния инцидент на спирка „Тракия“ в понеделник сутринта, се нуждае от кръв за предстоящите операции.

Това съобщиха приятели на семейството, които публикуваха и призив в групата „Виждам те КАТ-Варна“.

В петък от МБАЛ „Св. Анна“ съобщиха за медията ни, че момичето е стабилизирано, но все още в тежко състояние. Припомняме, че след катастрофата Симона бе настанена в Реанимация с тежка черепно-мозъчна травма, травма на гръдния кош и крайниците заедно с 28-годишен мъж, който също пострада много тежко и първоначално също беше с опасност за живота. Впоследствие той беше стабилизиран и след подобрението му преместен в отделението по Ортопедия.

По информация на близките и към момента Симона е в кома, а всички се молят час по-скоро тя да преодолее критичния момент и да се подобри.

Предвид предстоящите множество операции обаче, приятели на Симона започнаха още от вчера да даряват кръв с призива към всеки, който има възможност да го направи, да се включи, тъй като битката за възстановяването на 14-годишното момиче ще е дълга и тежка.

Всеки, който има възможност и желание да дари кръв може да го направи в кръвния център, който се намира в дворана МБАЛ „Св. Анна“, с уточнението, че дарява за Симона Петрова Костадинова, а след това да занесе бележката в отделението по Реанимация към болницата.

 

 
banner
banner
Петя Митева