Начало » Общност » Организират благотворителен концерт в помощ на 14-годишния Ванко от Варна

Организират благотворителен концерт в помощ на 14-годишния Ванко от Варна

Благотворителен концерт ще набира средства за лечението на 14-годишният Иван, който пострада тежко в катастрофа край Варна, при която загинаха неговите майка и баба, научи BudnaVarna.bg

Припомняме, че момчето все още е в будна кома в неврохирургия на МБАЛ „Св. Анна“, но според близките му има шанс за подобрение в немска клиника, като за целта са нужни 78 000 евро.

Ванко пострада тежко на 17-ти юни тази година, когато на злополучното Т-образното кръстовище за с. Долище край Варна стана поредния трагичен инцидент. Майката и бабата на детето загинаха, а Ванко оцеля в леката кола при сблъсък с товарен автомобил. След пътния инцидент, той губи майка си и баба си и остава в будна кома.

Неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия. За съжаление, необходимата сума за лечението е непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа. Освен нужната сума за лечението на Иван, неговото семейство има нужда от нашата подкрепа, за да посрещне всички съпътстващи разходи.

За да се съберат парите за лечението на момчето, неговите близки организират концерт в негова подкрепа, който е предвиден за 18 ноември, понеделник, в GRAND MALL VARNA. В благотворителната кауза ще се включат редица изпълнители, сред които Гайдарски оркестър при НУИ “Добри Христов“ гр. Варна с ръководител Алексей Енчев; Възпитаници на ШНП “Фолклорна магия“ – Варна с вокален педагог Павлика Тодорова; Ориент клуб „Халея“- Варна, Спортен клуб Варненска айкидо академия, Поп и джаз изпълнители на вокалния педагог Кремена Матева, Клуб „Огледало“, Детска танцова школа към ДГ38 „Маргаритка“ – Варна с ръководител Петър Иванов, Танцов състав „Маргаритки“ към ДГ38 „Маргаритка“, „Весели щурчета“ с ръководител Радослава Димова, виртуозният пианист Томислав Троев, Танцова формация „Балкански ритми“ с ръководител Петър Иванов; “Роберта балет“- Варна с треньор Вера Цариградска; Кристияна Цветомирова Цветкова с вокален педагог Росица Малчева; Радостин Цветомиров Цветков – гадулка с ръководител Симеон Симеонов; Давид Владиславов Каменчов – гадулка с ръководител Симеон Симеонов; Атанас Кателиев – победител в “Гласът на България“ 2019г. – певец; Мария Иванова – народна певица; Адриана Костадинова Хаджитенева – акробат; Спортен клуб по акробатика “Акро старс“; Вокално студио “Angel voices“-Варна с вокален педагог Атанаска Липчева; Палячи – Огнено и Свелинно шоу;

На благотворителния концерт са поканени всички, които могат и имат желание да помогнат с каквото могат, за да може едно дете да получи шанс за бъдещето си.

За желаещите да помогнат – сметка:

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

Титуляр: Добромир Емилов Тодоров

 
banner
banner
Петя Митева