Начало » Общност » Ученици от Търговската гимназия работиха в общинската администрация за един ден

Ученици от Търговската гимназия работиха в общинската администрация за един ден

15 ученици от Варненската търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“ станаха част от екипа на общинската администрация за един ден. Гимназистите влязоха в ролята на заместник-кметове, директори на дирекции или началник-отдели, за да се запознаят с задълженията и отговорностите в общинската структура.

 

Мира Павлова от 9 клас зае мястото на зам.-кмета Христо Иванов. Връстниците й Даниел Стоянов и Тодор Жеков се запознаха с работата на зам.-кмета Тодор Иванов.
В рамките на инициативата се включиха още: Дария Ръсовска и Моника Атанасова от 9 клас на мястото на  директора на дирекция  “Култура и духовно развитие“; Моника Атанасова и Симона Петкова 10 клас заеха поста на директор на дирекция „Социални дейности“; Кристиана Георгиева и Лора Недева, 9 клас – директор на дирекция „Туризъм“, Анна-Мария Стоянова, 9 клас – директор на дирекция „Образование и младежки дейности“; Симона Шилакова  и Джесика Атанасова, 9 клас, – директор на дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“; Ангел Добрев 9 клас – началник-отдел „Отбранително-мобилизационна подготовка“ в дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“ и Славена Георгиева и Велиана Майсторова, 12 клас, участваха в работата на дирекция „Спорт“.

 
banner
banner
Петя Митева