Начало » Общност » Набирането на средства за Дария се прекратява

Набирането на средства за Дария се прекратява

Благотворителният базар в полза на Дария от Провадия няма да се състои. Това решиха единодушно организаторите на събитието в Девня – Виктория-Александра Майрхофер, Георги Александров и Денис Куцаров.

Причината за този обрат е изненадващата новина, че кампанията за набиране на средства в полза на момичето се преустановява. Тя се появи на фейсбук страницата „Дари живот на Дари“. Ето и информацията там:

Здравейте, Ангели на Дари!

Имаме добри новини.

Вчера Дария беше изписана от болницата в Хановер.

Налага се да остане в Германия защото ще има ежеседмично контролни прегледи.

Както вече споделихме, успели са да закрепят показателите и има подобрение, лекарите там са преценили, че е най-добре за нашата Дария да използва собствения си бял дроб, възможно по-дълго, затова още не е включена в списък за трансплантация.

Дари си има немска здравна карта, и най-вероятно контролните прегледи няма да се заплащат, затова временно ПРЕУСТАНОВЯВАМЕ кампанията за набиране на средства.

Към момента, Дари разполага с 30 615 евро в ХЕЛПКАРМА, 157 867 лв. в дарителската сметка и 67 090 лв в разплащателната, които са напълно достатъчно за покриване на разходите по квартирата и евентуално закупуване на медикаменти, ако се наложи.

Ще ви държим в течение със състоянието на Дари и нейното ежедневие, също и ако има промяна в плана за лечение, разчитаме на всички вас, ако в някакъв момент Дари се нуждае отново от вашата помощ.

Благодарим Ви, че дадохте шанс на това ангелско създание, Благодарим ви, че подкрепихте този млад живот, Благодарим ви, че върнахте вярата в доброто на това семейство.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Дари помоли ВСИЧКИ събития, организирани в нейна помощ да бъдат пренасочени към Митко от кампания „Надежда за Димитър„,

Както и ВСИЧКИ кутии да бъдат отчетени и внесени на Димитър.

Дълбок поклон, пред благородната постъпка, все пак нейното лечение не е приключило!

Благодарим ти, Дари!

Дарителска сметка Уни Кредит Булбанк

Iban: BG 55 UNCR 7000 1523 640 936

BIC: UNCRBGSF

Гр. Сливен

Димитър Щилиянов

Хелпкарма:

https://bg.helpkarma.com/campaign/nadejda-za-dimitar-330

https://www.facebook.com/donate/427554911488093/?fundraiser_source=external_url

 
banner
banner
Петя Митева