Начало » Общност » Плакатите с демоните цъфнаха и по новия булевард (снимки)

Плакатите с демоните цъфнаха и по новия булевард (снимки)

Плакати с демоните вече “украсяват” и чисто новия булевард “Левски”. Снимки в социалните мрежи показват как непознат ентусиаст ги разлепя по тъмно и на високо, за да ме могат да бъдат свалени.

Познатите на варненци плакати с прочувствени надписи и изображения на дявола продължават да бъдат разпространявани от техните създатели.

Снимка: И. Факихи/ Фейсбук групата “Забелязано във Варна”

Никой не знае смисъла и инициаторите и някак свикнахме да ги виждаме в различни части на града. От време на време някой успява да ги почисти, после те пак се появяват и това продължава вече години.

Снимка: Митко Иванов/Фейсбук групата “СТОП ВАНДАЛ! – Варна”

Преди време възрастна дама беше забелязана как изкусно се справя с трудната задача, въоръжена със специална пръчка с гъбичка в края. Сатанинските плакати се лепят високо, за да не могат да се махнат, коментират запознати.

Снимка: Митко Иванов/Фейсбук групата “СТОП ВАНДАЛ! – Варна”

Митко Иванов от фейсбук групата “СТОП ВАНДАЛ! – Варна” пише: “Много пъти съм се карал с нея, и с полиция съм я заплашвал, но отговорът винаги е един и същ – “те мен там ме знаят и да ме приберат, пак ще ме пуснат”.

Този път, обаче, към заветната мисия изглежда се е присъединила нова сила. От снимките се вижда как висок мъж лепи плакатите на високо по една от бетонните стени на новия булевард.

източник: Нова Варна

 
banner
banner
Budnavarna