Начало » Общност » Родителите на Стели от Варна: Благодарим ви, че върнахте слънцето и радостта в семейството ни!

Родителите на Стели от Варна: Благодарим ви, че върнахте слънцето и радостта в семейството ни!

След добрата новина, че средствата, нужни за спасението на малкия Марти от Варна са събрани, публикуваме с радост и емоционална изповед на майката на малкия Стели от Варна. Ето какво сподели Силвия Емилова с огромна благодарност към всички, които помогнаха на малкия боец да пребори тежката диагноза и продължи по пътя си като здраво и силно дете:

„Скъпи дарители, по време на прегледа на Стели, който беше на 18 октомври в болница Медикъл Парк, Турция, се установи, че Стели е в отлично здраве и развитие на костната структура! Преди операцията беше вдлъбнат гръдният му кош -2,5 см. Сега е с уплътнение на гърдите-7,5 см! Всичко е успешно!

За нас и Стели този труден път на този етап от неговата възраст приключи с огромен успех и постижението на живота ни!

Слагам край на всички кампании за събиране на средства за неговото лечение!Диагнозата е минало за нас!

Всички дарени артикули за благотворителните базари за Стели ще бъдат дарени и предадени на дете в нужда с организирани кампании за благотворителни базари!

Преглед в Турция ще има само ако нещо в развитието му ни притесни. Ние като родители ще държим всяка година да бъде наблюдаван с профилактичен преглед. Рехабилитацията с плуване продължава възможно най-дълго!

Надяваме се и вярваме, че този кошмар няма да се появи отново на 9-11 г възраст! Стискайте палци и Вие, мили дарители! Искам да изкажа най-сърдечната си и дълбока благодарност на всички Вас, който неотлъчно бяхте до нас през целият път, до края…..без Вас нямаше да бъде извървян успешно!

Фирми, частни лица, приятели и роднини – РЕСПЕКТ!

Благодаря на фирма Лайт Меди в лицата на Галина Рачева и Юмер, представителите на болница Медикъл Парк в България, който бяха 24ч в денонощието готови да се борят за здравето на Стели!

Безкрайна благодарност получава и нашият професор по детска гръдна хирургия -Ферзат Занузи за положителния резултат!

Благодаря на цялата болница, управа, лекари, професори, мед.сестри и целият персонал на болница Медикъл Парк, Измит, Турция за цялостното лечение на нашето слънце! За всички положени грижи и денонощното наблюдение над слънцето ни!

Страничката му „С любов от сърце за Стели“ няма да бъде закрита, за да следите неговото състояние и успехите му занапред и нагоре!

Бяхте неотлъчно до нас и нашият боец-герой Стели!

Вярвах,че ще успеем и успяхме!

Слънцето ни отново блесна и със цялата си сила и светлина огрява нашият дом!

Благодаря Ви!“

Източник: varna24.bg

 
banner
banner
Петя Митева