Начало » Общност » Иванка Стоянова, кандидат за общински съветник: Ще работя, за да живеем по-добре

Иванка Стоянова, кандидат за общински съветник: Ще работя, за да живеем по-добре

Иванка Стоянова, на 40 години, родом от град Варна, кандидат за общински съветник във Варна. Завършила висше образование със специалност „Икономика и търговия“.  Работи в областта на търговията.

  1. Как виждате развитието на Варна?
  • На първо място като общински съветник ще работя над това да има повече спортни площадки и места за отдих, както за децата така и за по-възрастните жители на града ни. Също така трябва да се направи връзка между университетите и бизнеса, за да може добрите кадри да останат и да работят за града, и това ще е една от моите цели. И не на последно място ще наблегна над развитието на  туризма и привличане на български и чуждестранни туристи, все пак сме морска столица.

 

  1. Как решихте да се включите в надпреварата за Местни избори 2019?
  • Аз съм никого неизвестна, но реших да се включа в изборите за общински съветник, защото смятам, че е време в нашия град да навлязат нови лица, с нови идеи и мислене. Ще работя, за да живеем по-добре. Приех това предизвикателство като голяма отговорност, и защото вярвам, че имам сила, желание и  воля за развитие на града ни като един Европейски град. 

 

  1. Какво е за вас „Свобода“?
  • За мен Свобода е да мога да изразя мнението и вижданията си. Да мога свободно да взимам решения. Благодаря на МК „Свобода“ , че ми даде тази възможност.

 

МК „СВОБОДА“  № 67 от листите за общински съветници, а ако желаете да подкрепите мен с преференция за Иванка Стоянова № 135 за гр. Варна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 
banner
banner
Петя Митева