Начало » Политика » Теодора Иванова е кандидат за общински съветник: Свободата е избор, а не привилегия!

Теодора Иванова е кандидат за общински съветник: Свободата е избор, а не привилегия!

Теодора Иванова, на 34 години, от град Варна, кандидат за общински съветник във Варна от МК „СВОБОДА“. Завършила е бакалавърска степен „Защита на националната сигурност”. В момента се занимава в сферата на недвижимите имоти. Има прекрасно семейство, което я подкрепя във всяко нейно начинание.

  1. Как виждате развитието на Варна?
  • Живеем в един уникален град, който притежава всички необходими предпоставки за да бъде НОМЕР ЕДНО! За да си сред първите обаче са необходими много усилия, както и действия свързани с положителното развитие на нашия град.  Като общински съветник ще предприема мерки за  решаването на редица наболели проблеми засягащи нас варненци. Постигането на резултати ще доведе до повишаване  качеството на живот на младите, което ще гарантира достойни старини за нашите родители, баби, дядовци и добро бъдеще за нашите деца.

2. Как решихте да се включите в надпреварата за Местни избори 2019?

  • Обичам моя роден град, милея за него и не мога да гледам безучастно как несправедливо се разпилява бъдещето му. МК „Свобода“ ми дава възможност да участвам дейно в промените и да дам своя принос  за развитието му.

3. Какво е за вас „Свобода“

  • Свободата е избор, а не привилегия!

МК „СВОБОДА“  № 67 от листите за общински съветници, а ако желаете да подкрепите мен с преференция за Теодора Иванова № 125 за гр. Варна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
banner
banner
Петя Митева