Начало » Общност » Георги Киров: Като общински съветник ще работя за развитието на варненския туризъм

Георги Киров: Като общински съветник ще работя за развитието на варненския туризъм

Георги Киров, на 40 години, родом от град Варна, кандидат за общински съветник във Варна. Семеен, с две деца. Предимно е работил в сферата на туризма. От 2013 г. развива собствен бизнес и към момента менажира няколко обекта в град Варна.

 

  1. Как виждате развитието на Варна?
  • Статута на морска столица предполага по-интензивното развитие на круизен и исторически туризъм, както и още много атракции свързани с града. Често се питам защо няма пасажерски кораби които да акостират във Варна. Като общински съветник ще работя върху това този сегмент да се развива! Ще се противопоставя на административния рекет по отношение на музиката след 23.00 ч. и тротоарното право. Смятам, че Oбщината може да облекчи собствениците на заведения. Все пак нашето мото е „За младите на Варна“.

 

  1. Как решихте да се включите в надпреварата за Местни избори 2019?
  • Според мен сега е точният момент. Както всеки така и аз виждам много неразрешени проблеми в града за които смятам, че с по-добра организация могат лесно да се отстранят.

 

  1. Какво е за вас „Свобода“?
  • Свобода е правото на човек да взема решения! В конкретният случай е възможност да се излезе от зоната на комфорт и да се даде шанс на група хора решени да работят за благото на град Варна.

 

МК „СВОБОДА“  № 67 от листите за общински съветници, а ако желаете да подкрепите мен с преференция за Георги Киров № 109 за гр. Варна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 
banner
banner
Петя Митева