Начало » Спорт » България играе контрола със световния шампион Германия

България играе контрола със световния шампион Германия

България ще се изправи срещу световния шампион по мини футбол Германия в приятелска среща днес, а утре стартира участието си на Световното първенство по мини футбол SOCCA World Cup 2019 на остров Крит. На 12 октомври „лъвовете“ се изправят срещу Уругвай от 16:00 часа, а срещата може да гледате на живо по Sportal TV. Вторият мач на нашите момчета е срещу друг латиноамерикански тим – Аржентина, на 15 октомври, а срещата е с начален час 20:00 ч. В третия си сблъсък националите ще мерят сили с Англия на 16-ти от 12:00 часа, а ден по късно е и последната среща от груповата фаза срещу Кипър в 10:00 ч.
Всички сблъсъци ще можете да наблюдавате по Sportal TV. В щаба на националния ни отбор е и мениджърът на АМФЛ Варна – Димитър Алексиев.
Форумът се организира от международната федерация по мини футбол ISF (International Socca Federation), а сили ще мерят 32 държави от цял свят.
Подробности може да следите в страницата на Аматьорска мини футболна лига във фейсбук.
Междувременно стана ясно, че България, и по-точно Варна, ще кандидатства за 2020 г. за домакинство на Шампионска лига по мини футбол, което е много престижен турнир под егидата на международната федерация.
 
banner
banner
Budnavarna