Начало » Общност » Жена е открита застреляна в колата си

Жена е открита застреляна в колата си

46-годишна жена беше намерена застреляна в автомобила си в столичния квартал “Младост” 1 в четвртък вечерта. По неофициална информация от МВР убитата е Станка Марангозова. Тя е била открита от мъжа, с когото живее на семейни начала. Пристигналият на място екип на Спешна помощ е констатирал смъртта й.

Районът беше отцепен от полиция. “В 20.48 ч. на телефон 112 имаме получен сигнал за простреляно лице пред бл. 18 в “Младост” 1. Създадена е организация, включително от колеги от Главната дирекция най-добрите криминалисти са на място, за да се опитаме да разрешим случая. Докладвано е както на Градска прокуратура, така и на главния прокурор, уведомен е министърът на вътрешните работи, главният секретар. Извеждаме абсолютно всички версии. Към момента не можем да посочим мотив, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем”, каза директорът на Столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.

Убитата Станка Марангозова е криминално проявена. “Регистрациите са за измами и 3-4 регистрациии има за несъстоятелност. Предстои много работа. Както оперативно издирвателни мероприятия, процесуално-следствени действия трябва да се провеждат.

Марангозова е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за финансови измами и пране на пари. След това е пусната под домашен арест. По-късно се барикадира в апартамент и отказа да пусне съдебен изпълнител и полиция, които да въведат новите собственици. Името на Марангозова се свързва още с финансови пирамиди и фирми за инвестиционни посредничества.

Източник: БНР

 
banner
banner
Петя Митева