Начало » Хайлайф » Как се става Барби ни показа Катрин Вачева!

Как се става Барби ни показа Катрин Вачева!

Манекенката Катрин Вачева изненада своите фенове, журналисти и гости на ежегодната седмица на модата в София като се появи с чисто нов имидж като истинска кукла Барби!

Припомняме, че популярната моделка винаги е била с черна коса и още навремето в едно телевизионно интервю дори краля на попфолка Азис я нарече “ Черно Барби”, а след това я покани да участва в негов клип. Сега обаче на сцената се появи една друга Катрин с дълга руса коса сплетена на малки плитки.

По- късно се разбра, че новата визия на манекенката била направена специaлно за дефилето на сирийски дизайнер, който я избрал за свое лице за предстоящата си модна колекция.

На стената на славата г-ца Вачева позира със свои почитатели и приятели облечена като истинска кукла – с ултра модерна лачена розова пола с която се открояваше тънката к талия, тениска с надпис “ Барби” и елегантни високи бели сандали съчетани с малка кокетна чантичка в същият цвят! Определено прикова погледите към себе си позирайки с усмивка и видимо в прекрасно настроение, а след това се запъти зад кулисите, където по- късно дефилира за Сирия, Португалия, Турция, Италия и разбира се няколко бългaрски модни къщи!

 
banner
banner
Budnavarna