Начало » Хайлайф » Oliviya J: винаги хорската злоба и завист ме е мотивирала

Oliviya J: винаги хорската злоба и завист ме е мотивирала

1 – Какво ново да очакват феновете от Oliviya J?
O.J. – При мен винаги има нови проекти, въпрос на време е да ги осъществя. В момента образованието ми е приоритет и музиката е леко на заден план, но това е временно. Все пак, за да бъдеш успешен изпълнител е хубаво да имаш и добро образование, професия, квалификация, за да можеш да буташ самостоятелно напред. Или поне това е моята цел.

2 – Хейтърите не харесват Oliviya J, на какво се дължи това според вас?
O.J. – Ха-ха, интересен въпрос. Всеки изпълнител има последователи, фенове и хейтъри – хора, които не желаят неговия успех поради ред причини. Винаги хорската злоба и завист ме е мотивирала да се боря още по-усърдно защото ако всички ми ръкопляскаха и ми се възхищаваха щеше да е прекалено скучно, нямаше да имам мотивацията да се доказвам все повече и повече. В момента съм някъде по средата. Има от всичко по равно – и подкрепа… и злоба… и завист. Но това е за момента, времената се менят, предполагам, че успехите ми в бъдещ план ще надделеят над хорската лошотия.

3 – Може ли Oliviya J да се издържа с музика в България?
O.J. – Не. В никакъв случай, защото Oliviya J няма тази цел. Ако исках да се издържам с музика в България вече трябваше да съм стъпила на голямата сцена и да ме дават по телевизията. Знам, че звучи налудничаво, но имах тази възможност. Просто моята цел не е да бъда част от лейбъл, да подписвам договори и да рапирам заучени фрази и просташки неща. Много над този level съм, аз имам ясна и конкретна цел, която следвам. Но щастието обича тишината. Само мога да кажа, че образованието ми е много важна част от пътя, по който съм тръгнала.

4 – Какво ви мотивира да продължавате напред?
O.J. – Най-много думите на хората, които ми казват „не можеш“, „един ден ще бъдеш разочарована, защото никога няма да постигнеш това, което искаш“. Нямам търпение да им докажа обратното…

5 – Не сме виждали Oliviya J в дует, да очакваме ли скоро такъв?
O.J. – Да, в момента готвя дует с една добре позната персона в познатите ни рап среди, но коя е тя пак ще запазя в тайна.

6 – Какво ще пожелаете на вашите фенове?
O.J. – Много успехи във всяко начинание, да не спират да ме подкрепят и да не спират да очакват моите следващи песни.

 
banner
banner
Budnavarna