Начало » Култура » Много скечове, песни и игри с публиката обещават „ДжиДжи БиДжи“ за шоуто си във Варна

Много скечове, песни и игри с публиката обещават „ДжиДжи БиДжи“ за шоуто си във Варна

„ДжиДжи БиДжи“ обещават да се насладите на два часа, изпълнени със супер забавни скечове, песни и игри с публиката. Ще видите на живо новоизгряващите псевдо звезди на рапа – Слипо и Флаш, първото интервю на най-новата Мис Варна 2019, най-заклетия фен на метъла и рока – Тошко Метъла, и неговата борба с китайските стоки. Ще се докоснете и до „Кухнята на Ада“ в лицето на шеф Добри и неговата колежка сервитьорката Желязка. На сцената ще ви забавляват и най-колоритните образи Шушана и Василка, както и станалите известни с техните скъпи кафета, полицаите – Старшито и Новобранката.

Купи билет за шоуто на ДжиДжи БиДжи във Варна

„ДжиДжи БиДжи“ е комедийно предаване, което години наред радва феновете си в интернет. След стотици хиляди последователи и фенове в социалните мрежи и милиони гледания на клиповете им в интернет от 2 години комедийното шоу започна и участия на сцена с цел да е по-близо до своите фенове.

Вярната варненска публика също ще има възможност да се срещне с комиците на живо – на 2 ноември, 19 часа, а мястото е „Зала 1“ на Фестивален и конгресен център.

 
banner
banner
Budnavarna