Начало » Общност » Красотата започва от Център за красота Skin Solution!

Красотата започва от Център за красота Skin Solution!

Skin Solution е центърът за красота във Варна, където ще откриете иновативни лазерни процедури за разкрасяване- лазерна епилация, лазерен лифтинг, топене на мазнини и разбиване на целулит.

Апаратурите са клинично доказани, патентовани и напълно безопасни- продукт на израелския гигант Alma Lasers.

 

За първи път на пазара на красотата се появява лазер за епилация по нова и единствена по рода си технология- Soprano Ice Platinum.

Безкомпромисните резултати при всеки тип кожа и окосмяване,  независимо от зоната се дължат на успешната комбинация на не един, не два, а цели три лазера в себе си – Александит (755nm),  Диоден (810nm), Nd:YAG (1064nm). Благодарение на това лазерно трио, ефекта е тройно по-добър от който и да било лазер произвеждан някога досега. Не съществува дори подобна платформа с този принцип на работа, тъй като е международно патентован.

Другото изключително важно предимство е, че манипулациите са 100% безопасни целогодишно, дори и на кожа с тен без болка и без риск от изгаряния.

Апаратурата получи приз за най-иновативна лазерна технология на 15.06.2019год. на 22ри годишни награди за мода, стил и бизнес проведени в град Варна.

Топенето мазнини и редуцирането на целулита е също израелско патентовано откритие. Селективни ултразвукови вълни разбиват мембраната на мастната клетка и по естествен начин тялото изхвърля съдържанието й. В комбинация от мощна радиочестотна енергия се стимулират производството на колаген и се стяга кожата след загубения обем. Ефекта е намалени обиколки, гладка и стегната кожа без целулит – мечтата на всяка уважаваща себе си дама.

В Skin Solution ще получите индивидуално отношение, приятна и спокойна атмосфера и напълно безопасно изпълнение на всички процедури от медицинско лице, допълнително квалифицирано отделно за всяка апаратура.

 

 

 
banner
banner
Петя Митева