Петима задържани за побоя на фотограф на бул. “Владислав”

31-годишна жена ударила полицай с камък в лицето

Трима мъже и две жени са задържани за побоя на фотографа Димитър Дарков на централния булевард „Владислав Варненчик“. В резултат на случилото се 40-годишният Дарков е с лека телесна повреда.

За побоя разказа самият фотограф в социалната мрежа Facebook. По думите му в нощта срещу 25 септември той е бил нападнат с юмруци и ритници от група роми, които му отнели мобилния телефон и слънчеви очила. В боя се включили и две жени, които го налагали с чантите си. По-късно Дарков се върнал със свой приятел, а ромите ги нападнали с камъни и павета.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура. Тримата мъже и двете жени, които са на възраст от 20 до 33 години, са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

31-годишна жена от село Синдел пък е изкарала денонощие в ареста за това, че е ударила с камък в лицето полицай. Униформеният служител е пострадал, докато изпълнява служебните си ангажименти в двора на учебно заведение, съобщават от полицията, но не уточняват на какво се дължи агресията от страна на 31-годишната М. М.

Източник

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!