Начало » Хайлайф » Скандау се гаврят с варненката Гери-Никол

Скандау се гаврят с варненката Гери-Никол

Според феновете на рап дуета, репликата „Задника в Мексико“ се отнася именно за надарената варненка, която не спря да се хвали месец наред с почивката си в страната

Нова битка от войната между рапърите от „Скандал” и Гери-Никол се разрази, след като момчетата пуснаха нова песен, пише Hotnews.bg. Тя носи името на големия строител от Възраждането Кольо Фичето, но всъщност е страшна гавра с яката дупара. „Минах през много, мога да кажа. Тя е момичето! Аз правя топлата връзка, тя прави моста на Кольо Фичето“, пеят Йонислав Йотов-Тото и Лъчо.

Според феновете на рап дуета, репликата „Задника в Мексико“ се отнася именно за надарената варненка, която не спря да се хвали месец наред с почивката си в страната. Именно от там започна и войната, след като Тото наплю песента на Гери-Никол „Шефе, шефе” и я определи като китайска имитация на рап изпълнителката Карди Би. Гери-Никол не му остана длъжна, нарече го Юдислав-по аналогия с предалия Христос Юда и го определи като жалък.

„Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!“, продължи раздора в инстаграм профила си Гери-Никол. От своя страна той я затапи с нов пост на стената си във Фейсбук: „Тихо, че тати не си е платил“, имайки предвид финансовите възможности на родителите на певицата.

 
banner
banner
Budnavarna